Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Stormtrivs Hemtjänst växer och vill bli fler. Vill du jobba i en bransch där vi förenklar och förbättrar människors vardag?

Då kan Stormtrivs Hemtjänst vara arbetsplatsen för dig  vi är ständigt på jakt efter nya kollegor. Vi erbjuder ett trevligt arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling, har dessutom schyssta arbetsvillkor och kollektivavtal, samt vidareutbildar regelbundet våra medarbetare. Inte minst har vi väldigt roligt tillsammans på jobbet.

Just nu söker vi både timvikarier, heltidsanställda och sommarjobbare till sommaren 2023. Du ansöker till oss genom att skicka CV och personligt brev till: ansokanhemtjanst@stormtrivshemtjanst.se

Här nedan kan du läsa mer om sommarjobbet. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

Sommarjobba och gör skillnad med oss i Hemtjänsten!

På Stormtrivs Hemtjänst söker vi nu dig som vill jobba hos oss under sommaren 2023. Vi erbjuder ett självständigt arbete med många sociala kontakter. Vårt arbete utförs av personal med erfarenhet och kompetens inom omvårdnad och äldreomsorg. Vi fokuserar på kunden och ger bästa möjliga kvalitet i det arbete vi gör.

När du sommarjobbar hos oss blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag!

Det här får du jobba med

Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna omfattar omvårdnad och service samt hälso-och sjukvårdsuppgifter såsom medicinöverlämning och insulingivning. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.

Vi arbetar dag, kväll och helg. Jobbar du på morgonen börjar du kl. 07.30 och arbetar du kväll slutar ditt pass kl. 22.30.

Vi söker dig

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för omvårdnad. Vi ser allra helst att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde och har erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre. Om du just nu studerar till undersköterska/sjuksköterska eller annat yrke inom sjukvård kan du också vara lämpad för denna tjänst.

Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Det krävs också att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig sommarjobb mellan vecka 26-33. Vi ser helst att du kan arbeta alla dessa veckor för att täcka upp när vår ordinariepersonal har sin semester. Vid intresse kan även timanställning under våren och hösten bli aktuellt.

Vi har kollektivavtal och kan erbjuda en anställning i en hemtjänst som alltid strävar efter att göra det bästa för våra kunder och vår personal.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till ansokanhemtjanst@stormtrivshemtjanst.se. Märk din ansökan med ”Sommaren 2023”.

I din ansökan skriver du hur många, och vilka veckor du är intresserad av att jobba under sommaren 2023. Vill du arbeta som timvikarie under våren/hösten vill vi gärna att du uppger detta.  

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka din ansökan redan idag!

(Du kan också välja att använda formuläret nedan för att skicka in din ansökan till oss.)

Skicka in din ansökan om sommarjobb

Är du intresserad? Tveka inte att ansöka.