Välkommen att göra skillnad med oss!

På Stormtrivs Hemtjänst erbjuder vi dig ett meningsfullt sommarjobb som undersköterska/vårdbiträde. Hos oss får du utifrån varje kunds individuella behov ge omvårdnad, social omsorg och service. Arbetet är varierat, självständigt och innebär många sociala kontakter. Du blir del i ett härligt gäng som har roligt tillsammans och gör skillnad för våra kunder varje dag!

Det här får du jobba med

Du hjälper våra kunder i deras hem utifrån behovsprövade insatser från socialtjänstlagen. I arbetet ingår även löpande dokumentation. Till kunderna reser du i bil, eller med cykel.

Vi söker dig

För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Det här erbjuder vi dig

En timanställning med heltidschema under v.30-34.  Dina arbetstider är dag eller kväll samt varannan helg. Jobbar du dag börjar du kl. 07.30 och arbetar du kväll slutar ditt pass kl. 22.30.

Är du intresserad av att bara jobba dagtid eller kvällstid? Hör av dig så pratar vi om hur vi kan tillgodose ditt önskemål! 

För rätt person kan en heltidsanställning även under hösten bli aktuell.

För att du ska må bra erbjuder vi dig ett friskvårdsbidrag som du kan använda på gym och friskvårdsanläggningar.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tittar löpande på ansökningar så skicka in din ansökan redan idag genom att mejla till: ansokanhemtjanst@stormtrivshemtjanst.se, ringa oss på 036-36 90 49 eller genom att fylla i formuläret nedan!

Skicka in din jobbansökan

Är du intresserad? Tveka inte att ansöka.